Om os

Vores mission er at være markedsledende på alle produkter

✔ Vi vil skabe de mest effektive systemer til gavn for borgerne

✔ Vi udvikler kun stabile platforme med høj driftssikkerhed

✔ Vi designer udelukkende ud fra brugervenlighed

Vi ønsker at bringe borgere og det offentlige tættere sammen

Scandi System A/S er Danmarks førende virksomhed inden for biometriske borgerserviceløsninger til det offentlige herunder særligt kommuner og biblioteker.

I samarbejde med Høje Taastrup kommune skabte vi Danmarks første digitale pas i 2009, og har lige siden været først og på forkant med udviklingen.

Vi er konstant i tæt dialog med nogle af Danmarks dygtigste udviklere, samt landets kommuner, og skaber derigennem digitale borgerserviceløsninger, der lever op til tidens strenge krav om sikkerhed og biometri.

Alt sammen pakket ind i flot dansk design og simple brugerflader.

Intuitiv borgerservice til alle aldre

Vi mener, at adgangen til det offentlige skal være nemt for alle. Derfor er vores fokus især på at udvikle systemer der kan bruges af borgere i alle aldre.

Dette sikrer vi sker igennem inddragelse og repræsentation af testpersoner fra hele det demografiske spektrum. Det betyder at alle borgere får glæde af systemet, samtidig med at vi optimerer tidsforbruget for alle parter.

Det skaber høj kundetilfredshed i borgerservice og sparer skattekroner på den lange bane.

Scandi System A/S leverer sikkerhedsstandarder, der lever op til tiden krav

Alle vores løsninger honorer de gældende krav om sikkerhed, herunder også biometri til pas og kørekort.

Det er for os altafgørende, at borgerne trygt kan indtaste deres oplysninger uden bekymring, og at kommunen både kan tilbyde servicen on-site eller hjemmefra hos borgeren selv.

Vi tror også fuldt og fast på, at komplicerede løsninger ikke skal være kompliceret at bruge.

Danske løsninger, og danske arbejdspladser

Når systemet skal bruges af danske borgere, og involverer brugen af danske skattekroner, er det for os magtpåliggende, at alle dele af vores udvikling for så vidt muligt er med til at skabe danske arbejdspladser.

Danske virksomheder børe være helt fremme når det handler om at løse udfordringer der berører os alle, og betales af samfundet.

Det finder vi naturligt og helt grundlæggende i vores virksomhedsprofil.